×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

1% – Gondoljon ránk

Aktuális hír
2023. április 25.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Adóbevallás és ezzel együtt az 1 százalékok felajánlásának ideje van. Nem igazán szeretünk kérni, de bízunk abban, hogy megértik, miért tesszük.

 Nem tudjuk, hogy meg van-e elégedve velünk vagy csalódott bennünk, de higgye el, itt mi mindannyian azt szeretnénk, ha elégedettek lennének: védőnőkkel, asszisztensekkel, recepciósokkal, orvosokkal, bánásmóddal és rendelővel egyaránt.

Abban bízunk, hogy a hazai egészségügy szervezetlen, kiszolgáltatott, sokszor tisztességtelen világában kitűnik, hogy mi itt mások vagyunk. Valódi partneri kapcsolatra törekszünk, ahol a szülők értik, mit miért tanácsolunk, miért adunk, vagy miért nem adunk, és miért igyekszünk mindenkit rábeszélni a kötelezőn túl az ajánlott védőoltásokra is? Megértéssel fogadjuk kéréseiket, képesek vagyunk arról dönteni, hogy mikor érdemes behozni a gyereket és mikor rendezhető a probléma telefonon keresztül is. Nem beszélünk mellé, nem misztifikálunk, és szeretjük megelőzni bolyongásukat a betegutak zűrzavaros útvesztőiben.

Büszkék vagyunk arra, hogy elmúlt évi egy százalékaikból olyan gyorsdiagnosztikai eszközöket tudtunk venni, melyekkel egyelőre csak kevés házi gyermekorvosi rendelő rendelkezik: amivel percek alatt és már a rendelőben kideríthető, mi okozza a bizonytalan tüneteket, eldönthető, kell-e komolyabb gyógyszer vagy további kivizsgálás. Jól esik, amikor egy szülő úgy csodálkozik rá minderre, hogy „Hát itt már ezt is lehet?”.

 Hálásak vagyunk azért a közel négy millió forintért, mely támogatásaikból tavaly adódott. Ebből tudtuk a szükséges karbantartásokat, eszközpótlásokat különösebb gond nélkül megoldani, ebből tartjuk fenn az akváriumot, ebből készül most az új dekorációs elem a tanácsadói váróba és az egyik rendelő oldalfalára. Ez a pénz adott lehetőséget arra, hogy támogatást nyújtsunk különösen nehéz helyzetben élő szülőknek költséges védőoltások megvételéhez, és ebből vásároltunk karácsonykor élelmiszerutalványt néhány rossz szociális hátterű családnak.

 Kérjük, hogy amikor arról dönt, kinek juttassa személyi jövedelemadója egy százalékát, gondoljon az Ipoly utcai Gyermekrendelő működését támogató Palánta Gyermekorvosi Rendelő alapítványra!

 Hogy továbbra is azt adhassuk, amit szeretnénk: többet és jobbat az átlagosnál!

 

Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítvány

Adószámunk: 18040290-1-41

https://eszja.nav.gov.hu

Korábbi és további felajánlását ezúton is köszönjük!

A rendelő munkatársainak nevében:

dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin