×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Búcsúünnepség – dr. Kovács Zsuzsanna

Hír
2017. december 21.

Kedves Szülők!

Amint tudják, kolléganőnk, dr Kovács Zsuzsanna, december 31.-vel nyugdíjba vonul.

Volt és mostani betegeinek szülei december 18.-án délután, meglepetésként olyan búcsúünnepséget szerveztek számára a rendelő előtt, amilyenben valószínűleg még egyetlen visszavonuló házi gyermekorvosnak sem volt része.

A csaknem az egész utcafrontot betöltő sokaság – kicsik és nagyok, szülők és nagyszülők énekelték a játszótér kerítésére kifeszített „Köszönjük Zsuzsa „doktornéni!” molinó előtt a Bodzavirágot, utána pedig színes szalagra fűzött ajándékokkal, valamint fotókkal, köszönő sorokkal teli emlékkönyvet adtak át Zsuzsának.

Nem csak az Ő szeme volt könnyekkel teli… Hihetetlenül jól sikerült, meghatóan kedves búcsúzás volt! Köszönet az ötletgazdáknak és a szervezőknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Zsuzsa praxisát a Heim Pál kórházból jött fiatal, de azért már tapasztalattal és nagy gyakorlattal rendelkező dr. Andrási Katalin veszi át. Sokan ismerik már őt, hisz hosszú hónapok óta készülődött az őrségváltás.

Zsuzsától nem köszönünk el végleg, helyettesként továbbra is számítunk segítségére.

 

A rendelő munkatársai