×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Búcsúzunk

Hír
2018. április 17.

Szeiler Ági

 

Régóta tudtuk, hogy beteg. Néha látszott rajta, hogy fáradt, de soha nem adta meg magát, tette a dolgát. Mindig a XIII. kerületben, kezdetben védőnőként a körzetben és a várandós gondozóban, majd 22 éven át a Gárdonyi Géza és a Hermann Ottó iskolákban. Minden gyerekről tudott, főképp azokról, akiknek az egészségével kisebb vagy nagyobb gond volt. Szülészorvos, házi gyermekorvos és iskolaorvos is rábízhatta magát, ahol ő ott volt, nem maradhatott el ellenőrző vizsgálat, nem hiányozhatott vizsgálati lelet, nem történhetett hiba. Lelkiismeretes volt, megbízható és precíz. Szinte észrevétlenül végezte a dolgát és közben mindenkihez volt jó szava, figyelmesen szervezte közössége kisebb-nagyobb ünnepi eseményeit.

Csendben hagyta el az Ipoly utcai Gyermekorvosi rendelő csapatát, mint aki ezzel sem akar zavart kelteni. 54 éves volt mindössze.

Ági! Felfoghatatlan űrt hagytál magad után…