×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Jövedelemadó 1%

Hír
2018. január 14.

Köszönjük, ha gondol az Ipoly utcai Palánta Gyermekorvosi Rendelőre, amikor jövedelemadója 1%-nak felhasználásáról rendelkezik. 

Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítvány
Adószám: 18040290-1-41

Hutomagnes

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Most, amikor személyi jövedelemadója 1 százalékának felhasználásáról rendelkezik, újra figyelmébe ajánljuk az Ipoly utcai Gyermekorvosi Rendelő működését támogató Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítványt.

4500 gyermek tartozik a rendelőhöz, újszülöttektől a kisebb és nagyobb gyermekeken, serdülőkön át a 19 éves fiatal felnőttekig. 33 000 fölötti a hozzánk fordulók száma évente. Ahhoz, hogy az általunk és az Önök által elvárt színvonalú környezetben végezhessük a vizsgálatokat, kezeléseket, hogy oldottabbá tegyük a várakozás feszült perceit, hogy ne okozzon nagy nehézséget egy informatikai fejlesztés, egy eszköz beszerzése, szükségünk van az Alapítvány nyújtotta lehetőségekre.

Olyan ez az Alapítvány nekünk, mint egy bukósisak. Ahogy egy bukósisak biztonságot nyújt a gyerekeknek, úgMalits.Bukosy a Palánta Alapítvány biztonságot ad a rendelőnknek. Védelmet biztosít azzal szemben, hogy hétköznapivá, átlagossá szürküljünk, lehetőséget teremt arra, hogy egy komoly beteg életkörülményeit kicsit jobbá tegyük, hogy nagy szükség esetén segíthessük egy drága gyógyszer megvételét, hogy szerény anyagi támogatással elviselhetőbbé tegyük egy-egy nehéz életű család hétköznapjait.

Mosolyog a lelke annak a szülőpárnak, akik több mint 20 évvel ezelőtt, kislányuk súlyos sérülését követően életre hívták ezt az alapítványt, amikor látják, hogy jól hasznosítjuk nagylelkű adományukat. Sok támogatóra talált kezdeményezésük az elmúlt évek során, együttgondolkodó közösség formálódott a Palánta Rendelő Alapítvány támogatóiból.

„Egy gyermekorvosi rendelő, ahol azt adjuk, amit Önök várnak: többet és jobbat a szokottnál”

 

 

Az Ipoly utcai gyermekorvosi rendelő munkatársai