×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Várjuk adója 1%-át

Aktuális hír
2022. április 19.

Kedves Szülők!

Kérjük, hogy amikor arról döntenek, kinek juttassák személyi jövedelemadójuk egy százalékát, akkor ahogy eddig – vagy ahogy eddig még nem – gondoljanak az Ipoly utcai gyermekrendelő működését támogató Palánta Gyermekorvosi Rendelő alapítványra.

Továbbra is szükségünk van hozzájárulásukra ahhoz, hogy azt az ellátási színvonalat nyújtsuk, amit Önök tőlünk, mi pedig magunktól elvárunk. Hogy kinézetben és felszereltségben is versenyben maradhassunk a szaporodó, de költséges, sokaknak elérhetetlen privát rendelőkkel, és bizonyíthassuk, hogy térítésmentes állami szolgáltatás keretében is lehet tisztességes ellátást nyújtani.

Hálásak vagyunk azért a 4.4 millió forintért, mely a támogatásukból tavaly összejött. Ez teremtett lehetőséget a szükséges eszközfelújításra és pótlásra, ebből korszerűsítettünk hálózatot és szoftvert, és vettünk nehéz helyzetben élő gyerekeknek védőoltást vagy karácsonykor élelmiszer utalványt.

Az anyagi támogatáson túl még valamit köszönünk. Azt a partneri együttműködést, ami jelzi, hogy elfogadták a Covid járvánnyal járó kényszerű, de mégis előremutató intézkedéseket. Hogy kisebb gondokra telefonon is kaphatnak választ, hogy nincs szükség minden panasznál azonnal orvosra, vagy értelmetlen pusztán egy igazolásért az orvosi vizsgálat. Tudomásul vették, hogy ha szükségesnek érzik, vagy mi tartjuk fontosnak, akkor előzetesen egyeztetett időpontra és pontosan kell érkezni. Belátták, hogy ezen változásokért cserébe, szinte megszűnt a várakozási idő, azzal pedig, hogy lehetőség esetén nem engedünk egyszerre több beteget a váróba, csökken a másoktól elkapható fertőzés veszélye.

Hatékony kapcsolatunkat jellemzi, hogy tájékoztatásaink nyomán aránylag nagyszámú gyereket tudtunk Covid ellen oltani, és így az 5-18 évesek átoltottsága nálunk messze az országos adatok felett áll. Meg kell említenünk azt is, hogy nem értük volna el ezt az eredményt anélkül az összetartó csapat nélkül, amiben recepciósok, asszisztensek, védőnők és orvosok együtt vállalták a nagyszámú védőoltás munkaidőn túli beadását. E nélkül a kollektíva nélkül a rendelő évek óta esedékes újrafestését sem tudtuk volna gyakorlatilag észrevétlenül lebonyolítani.

Hiszünk ebben a partneri kapcsolatban. Nélkülözhetetlen az Önök kooperációja ahhoz, hogy továbbra is azt adjuk, amit várnak és amit mi szeretnénk: többet és jobbat az átlagosnál.

 

Adószámunk: 18040290-1-41

 

Az Ipoly utcai rendelő munkatársainak nevében

Dr. Andrási Katalin, Dr. Kádár Ferenc, Dr. Paksy László, Dr. Révész Katalin