×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Dr. Andrási Katalin

Orvos

 

Dr. Kovács Zsuzsa praxisát vettem át, 2018. január 1-jével, változatlan feltételekkel.

2004-ben  végeztem a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán és munkámat a Heim Pál Gyermekkórházban kezdtem először osztályos orvosként, majd rezidensként.

Képzésemet a megszokott rend szerint az összes osztályt “végigjárva” folytattam beleértve a Madarász utcai Gyermekkorház osztályait is, természetesen mindvégig az ügyeleti ellátásban is részt vállalva. Ezt egy  hosszabb gyermekgondozási időszak szakította meg, visszatérve gyakorlati időmet letöltve 2016-ban szakvizsgáztam kiváló eredménnyel. Ezután a kórház gyermekotthoni osztályán dolgoztam, munkám során egészséges és sérült, többségében állami gondozott gyermekek egészségügyi ellátását biztosítva.

 

2014-től a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ügyeleti ellátásában vettem részt. Munkám során nagyon fontosnak tartom a prevenciót, a szülőkkel való kommunikációt, és azt hogy a legújabb szakmai irányelveket kövessem. Törekedni fogok arra, hogy gyermekorvosként a családok segítője is  legyek.

Tagja vagyok a Magyar Gyermekorvosok Társaságának és a Házi Gyermekorvosok Egyesületének.

Munkámban segítségemre lesz Cserényi Rita, Bitskey Borbála, Szalay Beáta védőnők és Fodor Katalin asszisztens.

Két kisiskolás leányom van, szabadidőmet nagyrészt velük töltöm, sok mozgással, programokkal. Sokat olvasok, szeretem a színházat, s ha lehetőségem van, utazom.

  Védőoltás, igazolások, egészséges csecsemők vizsgálata
Előzetes bejelentkezés alapján
Mielőtt elindul, ellenőrizze a Rendelési idők oldalon, a heti beosztást.