×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Dr. Paksy László

Orvos

1990-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a Madarász utcai Gyermekkórházban dolgoztam, ahol – a szokásoknak megfelelően – „végigjártam” az összes osztályt.
1995 szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból. Szakvizsga után a kórház haemato-onkologiai osztályának munkájában vettem részt.
1996-1997-ben ösztöndíjjal Németországban a karlsruhei gyermekkórházban dolgoztam.
1999 júliusától vagyok házi gyermekorvos a Tátra (jelenleg Ipoly) utcai Gyermekrendelőben.
2000-2002 között a budapesti Korai Fejlesztő Központban másodállásban az eltérő fejlődésű gyermekek vizsgálatával foglalkoztam. Ezen munkám alapján kérte közreműködésemet az Országos Gyermekegészségügyi Intézet egy módszertani levél kidolgozásában. (A pszichomotoros fejlődés zavarainak felismerése és ellátása az alapellátás gyakorlatában).

Angolul és németül beszélek.

Alapvető célom, hogy a kor követelményeinek megfelelő szinten lássam el a hozzám forduló családok gyermekeit. Igyekszem az új ismereteket alkalmazni napi tevékenységem folyamán. Fontosnak érzem, hogy jó specialistákkal napi szinten tartsam a kapcsolatot, hogy adott esetben mind szakmai, mind emberi szempont szerint megfelelő helyre küldhessem tovább a gyerekeket. Egykori munkahelyemmel a Madarász utcai Gyermekkórházzal is tartom a kapcsolatot, hogy adott esetben – amikor szakmai okok miatt már nem biztonságos az otthoni gyógyítás – úgy küldhessem a gyerekeket kórházba, hogy tudják, kihez forduljanak.
Munkámban nagy segítséget jelentenek a velem dolgozó védőnők: Somoskői Nóra és Bitskey Borbála, valamint nyugdíj mellett Zsoldos Ágnes,  a betegrendelésen  Fodor Katalin  asszisztens.

Szenvedélyem az opera, de a komolyzene minden ága érdekel. Szabadidőmben szívesen bridzselek, és szeretem a horát.

  Védőoltás, igazolások, egészséges csecsemők vizsgálata
Előzetes bejelentkezés alapján
Mielőtt elindul, ellenőrizze a Rendelési idők oldalon, a heti beosztást.