×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Horváth Dezsőné (Marika)

Recepciós

2021. január 1-től nyugdíjba ment.

 

1966-ban kezdtem védőnőként dolgozni Kispesten. 1975-ben a lakásomhoz közelebb eső Tátra utcai rendelőben folytattam munkámat. 1996-ban végeztem el a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán a védőnői szakot, Zsámbékon pedig családgondozói képesítést szereztem. 1987-ben felépült a Révész utcai gyermekorvosi rendelő, ahová átkerültek az én általam ellátandó gyerekek és őket követve én is. 2006-ban onnan vonultam nyugdíjba, az ezt megelőző néhány évben iskolavédőnőként dolgoztam. 2007 júliusa óta látom el az Ipoly (korábban Tátra) utcai rendelőben a recepciós feladatokat, így sem a kollégáktól, sem a gondozottaktól nem szakadok el. A gyerekekkel és szülőkkel való közvetlen kapcsolat, beszélgetések számomra nagy örömet jelentenek, a nyugodt hátteret pedig a családom biztosítja.