×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Nagy Károlyné (Judit)

Recepciós

1976-ban rendszerszervezőként végeztem a Bánki Donát Műszaki főiskola esti tagozatán. Két gyermekem születéséig szervezői munkát végeztem, majd 9 évig otthon dolgoztam varrónőként. 1989-1998-ig az ELTE Pszichológia Tanszékén gazdasági ügyintézői munkakört láttam el, majd egy egészségügyi területen tevékenykedő kft-nél lettem irodavezető, egészen a nyugdíjazásomig.

Nyolc éve vagyok nyugdíjas, a gyermekrendelőben csak nemrég kaptam lehetőséget a recepciós feladatok ellátására. Örömmel jöttem, egyrészt mert a gyerekeimmel valamikor én is ennek a rendelőnek a Tátra utcai „elődjébe” jártam (amikor még ott volt), másrészt, mivel a környéken laktam sokáig, sok olyan fiatal ismerősöm van, aki a gyerekeit hozza ide gyógyíttatni.

Úgy érzem, jó közösségbe csöppentem, ahol nem csak a kollégák, hanem a szülők és gyerekek is szeretettel, barátsággal fogadtak.