×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Juhász Anita

Védőnő

 

Juhasz A.

Egy Békés megyei kis faluból, a román határ melletti Zsadányból származom. Gimnáziumi tanulmányaimat Békéscsabán végeztem, egészségügyi tagozaton. Számos elsősegélynyújtó, csecsemő- és kisgyermekgondozó képzésen vettem részt.

Érettségi után a Debreceni Egyetem Egészségügyi karára jelentkeztem, 2015. júniusában diplomáztam védőnőként. Diplomamunkámat a fiatalok dohányzási szokásairól írtam.

Főiskolai nyaraim alatt diákmunkásként dolgoztam szülőfalum óvodájában, illetve bölcsődéjében. Ennek köszönhetően nem csak a gyerekek viselkedéséről szereztem közvetlen tapasztalatokat, de gondozásukba is beletanulhattam. Friss diplomásként még nem lehet túl nagy gyakorlatom, viszont lelkesen tanulom a szakmát, élvezettel lesem el munkatársaim szakmai titkait.

Örömmel tölt el, ha tudok Önöknek tanácsot adni, ha bizalommal fordulnak hozzám.

 

2019. október 1-től szülési szabadságon. Körzetét 2020.10.1-től Tóth Gréta látja el.