×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Takácsné Harcos Krisztina

Iskolai védőnő

 2011-ben végeztem egészségügyi gondozás és prevenció (közismert nevén: védőnői) szakon a Szegedi Tudományegyetemen. A nyelvvizsga megszerzését követően, friss diplomával a kezemben kezdtem területi védőnőként dolgozni a XIX. kerületben.

Két lányom és fiam születését követően, a GYED-, illetve GYES-alatt, levelező képzésen szereztem másoddiplomámat a Pécsi Tudományegyetemen, táplálkozástudományi MsC szakon.

2018. augusztusa óta dolgozom iskolavédőnőként két újlipótvárosi iskolában. Egy év után bátran mondhatom, hogy szeretem a munkám. A védőnői szűrések alkalmával sok lehetőség adódik a gyermekek egészségének fejlesztésére, életmódi tanácsokra, kiszűrt elváltozás esetén pedig házi gyermekorvosukhoz irányítom a tanulókat a további vizsgálatok elvégzésére.