×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Festés a rendelőben!

Aktuális hír
2021. május 25.

Értesítjük Önöket, hogy május 31-től a rendelőben festés lesz. Mivel várhatóan 4-5 hétig csak a szokott terület fele áll rendelkezésünkre, az egészséges gyermekek évenként szokásos ellenőrző vizsgálatát átmenetileg halasztjuk. A rendelési idők változhatnak, az esetleges változást a www.doktorpalanta.hu honlapon követhetik nyomon.

 

A beteg- és egészséges-rendelés átmenetileg azonos oldalon lesz, de hogy elkerüljük az egészségesek találkozását a betegekkel, az újszülöttek vizsgálatára és az aktuális védőoltások beadására az főbejáraton, a betegrendelésre pedig, ahogy egy éve mindig, most is a különítőn keresztül kell bejönni.

 

A védőoltás idejét továbbra is egyeztessék előre, a beteg- rendelésre a gyermekorvosukkal történő előzetes megbeszélés után a www.doktorpalanta.hu honlapon, esetleg a recepción keresztül foglalhatnak időpontot.

 

Kérjük, továbbra is érkezzenek pontosan, a rendelőben viseljenek maszkot, és egy gyereket csak egy szülő kísérjen!

 

Megértésüket köszönjük, az esetleges nehézségekért előre is elnézésüket kérjük.