×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Influenza védőoltás

Aktuális hír
2021. november 6.

A közeljövőben az influenza megbetegedések szaporodására kell számítanunk. A korona- és az influenzavírussal történő, esetleg egymást követő fertőződés a szokásosnál magasabb kockázattal jár, ezért idén a korábbiaknál is fontosabb az influenza elleni védőoltás felvétele. 

6 hónapos kortól a Vaxigrip Tetra, 
3 éves kortól a Vaxigrip Tetra és a 3Fluart,
2-17 éves kor között pedig a Fluenz Tetra orrspray is adható.   

Az oltóanyag vény ellenében kapható, felírását gyermekorvosuktól kérhetik. A 3Fluart térítésmentesen, a Vaxigrip kb. 5000 forintos áron beszerezhető, a 8-10 ezer forintos Fluenz Tetra várhatóan november második felében kerül a gyógyszertárakba. 

 

Továbbra is várjuk a Covid-19 ellen mindeddig oltatlan 12 éven felüliek jelentkezését! Akik 2. oltásukat több mint 5 hónappal ezelőtt kapták meg, azoknak a 3. adag aktuális. Az 5-12 évesek Covid elleni védőoltásáról tájékoztatjuk Önöket, ahogy erre mód nyílik.  

 

 Az Ipoly utcai Gyermekorvosi rendelő orvosai