×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Jövedelemadó 1%

Hír
2019. január 6.

Köszönjük, ha gondol az Ipoly utcai Palánta Gyermekorvosi Rendelőre, amikor jövedelemadója 1%-nak felhasználásáról rendelkezik. 

Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítvány
Adószám: 18040290-1-41

Hutomagnes

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Mindenekelőtt köszönjük, ha személyi jövedelemadójának 1 százalékát a múlt évben nekünk adományozta.

Tisztelettel emlékeztetjük arra, hogy amikor az 1% felhasználásáról rendelkezik, most is lehetősége van arra, hogy az összeget az Ipoly utcai Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítvány számára ajánlja fel.

Tavaly ezen az úton jutott alapítványunk 2 541 485 forinthoz. Támogatásuk nyújtott fedezetet arra, hogy informatikai eszközeinket, műszerparkunkat korszerűsítsük, gyógyászati segédeszközöket, diagnosztikai teszteket vegyünk, vagy a Bethesda Kórház Gyermekmentő csapatának közreműködésével munkatársaink számára továbbképzéseket szervezzünk. Az alapítvány adott lehetőséget arra, hogy a különösen nehéz helyzetben élő családokat karácsonykor étkezési utalvánnyal támogathattuk, vagy gyermekeik számára a fontos, de drága védőoltások költségéhez hozzájárulhattunk.

Idén sürgősségi ellátásban jártas szakemberek bevonásával szeretnénk a szülőknek interaktív képzéseket szervezni. Otthoni vérnyomás-ellenőrzéshez kikölcsönözhető monitorok, egyszerű terápiás és diagnosztikai eszközök beszerzése szerepel terveink között. A rendelő váróhelyiségét egy tetszetős akváriummal bővítenénk, bizonyos mértékig a várók bútorzatát is felújítanánk, hogy mind barátságosabb környezettel oldjuk a gyerekek betegség, várakozás, vagy vizsgálat miatti szorongását.

 

Örülnénk, ha elképzeléseink találkoznának az Ön elvárásával.

Mottónk: “Egy gyermekorvosi rendelő, ahol azt adjuk, amit Önök várnak: többet és jobbat a szokottnál”

 

Támogatását előre is köszönjük.

A Palánta Gyermekorvosi Rendelő Alapítvány 1133 Budapest, Ipoly u.3.

Adószám: 18040290-1-41

 

A rendelő munkatársainak nevében

 

Dr. Kádár Ferenc, Dr. Andrási Katalin, Dr. Paksy László, Dr. Révész Katalin