×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Koronavírus

Hír
2020. március 2.

AKTUÁLIS TUDNIVALÓK A KORONAVÍRUS FERTŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN
ÚTMUTATÓ CSALÁDOK RÉSZÉRE – 2020. március 1.

 

Ha Ön, gyermekével, vagy nélküle, olyan helyen járt, ahol koronavírus okozta (rövidítve: COVID-19) eseteket jelentettek, DE tünetmentes, nem szükséges semmilyen külön óvintézkedést tennie, élheti mindennapjait.

Ha a bölcsőde, óvoda vagy iskola, a járvány megelőzése céljából saját hatáskörében úgy rendelkezik vagy a szülőket arra kéri, hogy az esetleges betegség lappangási ideje alatt a diák maradjon otthon, akkor javasoljuk a tanács megfogadását! Amennyiben ez idő alatt a gyermeknél bármilyen panasz fellép, akkor kérjük, TELEFONON haladéktalanul értesítse háziorvosát!

Ha Ön gyermekével, vagy nélküle közvetlen kapcsolatba került olyan emberrel, akinél igazolódott a COVID-19  haladéktalanul tájékoztassa TELEFONON házi gyermekorvosát, kövesse utasítását és MARADJON OTTHON!

Amennyiben Ön közvetlenül kapcsolatba került olyan emberrel, akinél igazolódott a COVID-19, ÉS influenzaszerű tünetei, különösképp láz, köhögés, nehezített légzés léptek fel, haladéktalanul tájékoztassa TELEFONON házi gyermekorvosát, kövesse utasítását és MARADJON OTTHON!

A COVID-19 fertőzés által aktuálisan érintett területekről a következő oldalakon tájékozódhat: www.nnk.gov.hu illetve https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea.

Ha nem járt COVID-19 által érintett területen és nem találkozott igazolt COVID-19 beteggel, de gyermekének lázzal, köhögéssel, megfázással járó megbetegedése zajlik, TARTSA OTTHON, NE engedje bölcsődébe, óvodába, iskolába, míg teljesen meg nem gyógyul.

Amennyiben bizonytalan, hogy gyermeke vajon megfertőződött-e COVID-19 vírussal, NE VIGYE házi gyermekorvosa rendelésére, NE VIGYE gyermekorvosi ügyeletre, hanem hívja fel telefonon házi gyermekorvosát, vagy a zöld számok valamelyikét: 06-80/277-455, 06-80/277-456!