×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Király Dóra

Védőnő

Már fiatalon sejtettem, hogy a segítőszakmák egyikében fogok tevékenykedni, hiszen mások segítése már gyermekként is kiemelkedő fontossággal bírt számomra.

A Kecskeméti Református Gimnázium elvégzése után védőnői diplomámat 2018-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg. Szakdolgozatom témája az otthoni gyermekbalesetek és azok megelőzése volt, melyet kiemelten fontosnak tartok védőnőként, hiszen a családlátogatások, tanácsadások kiváló lehetőséget nyújtanak ezen kérdések megbeszélésére és a gyakorlati ismeretek átadására.

Védőnői munkámat Budapest III. kerületében kezdtem meg, mellette önkéntes családsegítő feladatokban is részt veszek. 2021-ben polgármesteri és MVSZSZ (Magyar Védőnők Szakmai Szövetsége) elismerésben részesültem a koronavírus-járvány leküzdésében nyújtott munkámért.

  1. őszén Egészségügyi Menedzseri mesterdiplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetemen.

Célom az újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek fejlődésének segítése, hogy optimális testi-lelki fejlődésüket elősegítő biztonságos családi környezetben nőhessenek fel, továbbá a várandósok szülés előtti, majd utáni támogatása.

2024. február 15-től Ragó-Tóth Gréta körzetét vette át.