×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Kérés – május

Hír
2020. május 9.

Kedves Szülők!

 Nyilván megértik, hogy a jelen helyzetben a rendelőnkben is be kellett vezetnünk olyan intézkedéseket, melyek célja a koronavírus fertőződés kockázatának minimalizálása.

Szeretnénk ezért – a megengedhető mértékig – csökkenteni a rendelői találkozások számát.

Kérjük, hogy ha gyermekének olyan tünete, panasza van, aminek ellátásához tanácsunkra, vagy orvosi vizsgálatra van szükség, esetleg bizonytalan a teendőket illetően, ne induljon azonnal hozzánk, hanem hívja fel a rendelőt, vagy gyermeke orvosát, hogy eldöntsük, feltétlen szükség van-e a helyszíni vizsgálatra.

A rendelő telefonos elérhetőségét bővítettük, az alábbi számokon is hívható:

061 3498-182 vagy: 061 7701-178                            

Mobil: 70/391-5728

Az orvosok telefonszáma:

Dr. Andrási Katalin: 30/377-0569

Dr. Kádár Ferenc:     30/942-6443

Dr. Paksy László:     20/911-1826

Dr. Révész Katalin:  20/916-5670

 Gyógyszerre, receptre, beutalóra, táppénzbe vételre vagy kiírásra vonatkozó kéréseiket a vonalas számon  intézzék, a mobilszámokat az orvost igénylő kérdésekre tartjuk fent.

Amennyiben azt a választ kapja, hogy gyermekét be kell hozni a rendelőbe, először időpontot kell foglalnia (www.doktorpalanta.hu.), ennek hiányában akár hosszabb várakozásra is kényszerülhet a rendelőn kívül.

Május 11-től megkezdtük az elmúlt két hónapban elmaradt védőoltások és szűrővizsgálatok pótlását, időpontot erre a védőnőjüktől vagy a recepción kérhetnek.

A rendelések időpontjai valamelyest változtak, de a fertőzés elkerülését célzó kérésünk változatlan: kérjük az előzetesen egyeztetett időpontok és egyéb óvintézkedéseink pontos betartását! Közös szempontok miatt mindannyian kénytelen vagyunk védőfelszerelést viselni, erre felkészíthetik gyermeküket.

Érkezéskor kérjük, csengessen, majd munkatársunknak mondja el jövetelük okát.

Feltétlen jelezze, ha Önnek is vannak betegségre utaló tünetei!

A váróba lépve mossanak kezet a kihelyezett fertőtlenítővel, és a vizsgálat után a lehető leggyorsabban hagyják el a rendelőt.

Otthoni vizsgálatra csak az újszülöttek esetében kerülhet sor.

 

Az E-receptek a gyógyszertárban recept nélkül is kiválthatók, a táppénzes igazolások a recepción vehetők át.

 

  1. május

A Palánta Gyermekorvosi Rendelő munkatársai