×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Dr. Révész Katalin

Orvos

Orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 1976-ban. Egy évig a Csecsemőotthonok Országos Módszertani Intézetében, majd 1977–1986 között a Madarász utcai Gyermekkórházban dolgoztam. 1981-ben tettem szakvizsgát csecsemő- és gyermekgyógyászatból. 1986–1993-ig a Szegedi úti rendelőben, majd 1993-tól a Tátra utcai, 2011. októbere óta az Ipoly utcai rendelőben dolgozom, mint házi gyermekorvos. 1993-ban szakvizsgáztam iskola-egészségtan–ifjúságvédelemből.

1983 és 1985 között Angliában, majd 1988 és 1990 között az Egyesült Arab Emírségekben éltem családommal, ahol férjem ortopédsebészként dolgozott.

Angolul beszélek.

Nemcsak a beteg gyermekek minél gyorsabb gyógyítását, de a hatékony prevenciót is fontosnak tartom. Igyekszem lépést tartani az orvostudomány fejlődésével és munkám során a korszerű módszereket alkalmazni. Bogyó Ica és  Farkas Krisztina védőnő biztos támaszom a munkámban.

  Védőoltás, igazolások, egészséges csecsemők vizsgálata
Előzetes bejelentkezés alapján
Mielőtt elindul, ellenőrizze a Rendelési idők oldalon, a heti beosztást.