×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Hajdu Katalin

Recepciós

Nyugdíjazásom után, 2009-ben kezdtem egészségügyi pályafutásom: akkor lettem recepciós a Kútvölgyi úti Kórház házi gyermekorvosi rendelőjében.

Megelőzően üvegtechnikusként dolgoztam évtizedeken át a debreceni Kossuth Egyetem szervetlen kémiai tanszékén, majd 22 évig egy budapesti külkereskedelmi vállalat raktárgazdálkodási vezetője voltam.

A gyerekekkel, szülőkkel való új munkakört gyorsan megszerettem, ezért nagyon bánatos voltam, amikor 2015 júliusában a rendelőt bezárták. Öröm volt az ürömben, amikor kiderült, hogy épp akkor új recepcióst keresnek az Ipoly utcai csapatba. Úgy érzem, hogy a munkatársak, a szülők, és a gyerekek is rövid idő alatt befogadtak. Szívesen járok ide, szeretek köztük lenni.