×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Fehér Beáta

Védőnő

IJP_1262

Győrben érettségiztem nyolc osztályos gimnáziumban. Középiskolásként is nagyon érdekelt a védőnői hivatás. Egy drogprevenciós program keretein belül kortárs-segítőként tartottam foglalkozásokat a győri iskolákban. Rendszeresen részt vettem gyermekek táboroztatásában a győri Szent Imre Plébánia hitoktatóinak szervezésében.

A zene, a zene szeretete is fontos szerepet tölt be életemben. Tíz évig tanultam alapfokú zeneművészeti iskolában, a zenélés öröme ma is folyamatos tanulásra késztet.

Védőnői tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem 2015-ben. Diplomamunkámat a szülők válását átélt gyermekekről írtam.

Örömömre szolgál, hogy védőnőként betekintést nyerhetek a családok életébe és szakmai, emberi segítséget nyújthatok, ahol tudok.

 

2020. május 1-től szülési szabadságon. Körzetét Dervadelin Eszter látja el.