×

Az Önök kényelme érdekében dr. Andrási Katalin, dr. Kádár Ferenc, dr. Paksy László, dr. Révész Katalin rendelésére online foglalhat időpontot.
Amikor első alkalommal veszi igénybe ezt a lehetőséget, saját nevén regisztrálnia kell a rendszerbe, majd a családtagok menüpont alatt kérjük, töltse ki gyermeke(i) adatait is.

Tovább az online időpontfoglalásra →

Dr. Andrási Katalin

Orvos

 

2004-ben  végeztem a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán és munkámat a Heim Pál Gyermekkórházban kezdtem először osztályos orvosként, majd rezidensként.

Képzésemet a megszokott rend szerint az összes osztályt “végigjárva” folytattam beleértve a Madarász utcai Gyermekkorház osztályait is, természetesen mindvégig az ügyeleti ellátásban is részt vállalva. Ezt egy  hosszabb gyermekgondozási időszak szakította meg, visszatérve gyakorlati időmet letöltve 2016-ban szakvizsgáztam kiváló eredménnyel.

 

Ezután a kórház gyermekotthoni osztályán dolgoztam, munkám során egészséges és sérült, többségében állami gondozott gyermekek egészségügyi ellátását biztosítva.

2014-től a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ügyeleti ellátásában vettem részt. Munkám során nagyon fontosnak tartom a prevenciót, a szülőkkel való kommunikációt, és azt hogy a legújabb szakmai irányelveket kövessem. Törekedni fogok arra, hogy gyermekorvosként a családok segítője is  legyek.

Tagja vagyok a Magyar Gyermekorvosok Társaságának és a Házi Gyermekorvosok Egyesületének.

Munkámban segítségemre lesz Cserényi Rita, Dervadelin EszterBitskey Borbála, védőnők és Fodor Katalin asszisztens.

Két kisiskolás leányom van, szabadidőmet nagyrészt velük töltöm, sok mozgással, programokkal. Sokat olvasok, szeretem a színházat, s ha lehetőségem van, utazom.

  Védőoltás, igazolások, egészséges csecsemők vizsgálata
Előzetes bejelentkezés alapján
Mielőtt elindul, ellenőrizze a Rendelési idők oldalon, a heti beosztást.